HTML

Moslék Csata

Egy péntek délután, sokadik átkínlódott menza ebéd után, egy ártatlan felvetésből megszületett a Moslék Csata. 7 fiatal, 5 nap, 2 zsűri, 5 ebéd - a végén mindig csak egy maradhat!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

MCS III. hét, szerda - Peti

2011.02.24. 14:31 respectfc

A heti nyertes

Maró:

Petinek ezúttal kénytelen vagyok tízest adni, ugyanis nincs mit fikázni. Mindig is szerettem volna, ha a pont ilyen állagú csirkének még egy kis pikáns ízt is lehetne adni és nem gondoltam volna, hogy nem egy lánytól, ámde Petitől tudom meg, hogy igen, lehetetlen nem létezik! Ezen a héten is tanultunk valamit. Katinak javaslom krumpli tekintetében vegyen leckéket tőle, mert tökéletesen eltalálta az átfőzés-sütés szintjét, és hogy a csirkelével meglocsolta... Parádés. Savanyúságnak a görögsali is rendben volt, kb pont így csinálom én is, azt hiszem gourmandkodás lenne azt hiányolni, hogy nem volt benne friss bazsalikomlevél... Köszönjükpéter, jövőhéten nem kell főznöd.

Kati:

Peti megint meglepett minket, mostmár tényleg nem dőlök be a nem tudok főzni dumájának. Most is nagyon ízletes volt minden, nekem a Sali ízlett a legjobban. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy nálam a múlt heti főztje mindent vitt, és sajnos mostmár ahhoz hasonlítom a többit. :(

Máté:

Klasszikus étel, megszokott ízek. Péter biztosra ment ezzel az össszeállítással, viszont nem is tévedett, az étel betalált.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://moslekcsata.blog.hu/api/trackback/id/tr152687505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása