HTML

Moslék Csata

Egy péntek délután, sokadik átkínlódott menza ebéd után, egy ártatlan felvetésből megszületett a Moslék Csata. 7 fiatal, 5 nap, 2 zsűri, 5 ebéd - a végén mindig csak egy maradhat!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

MCS III. hét, kedd - Máté

2011.02.24. 14:23 respectfc

Maró:

Máté bevallom alapból hendikeppel indult, egyrészt egy újfiú kapirgál a szemétdombon, ne kapirgáljon már túl jól, másrészt a rakott krumpli bár örök klasszikus és szeretem is, mit lehet abban még újat mutatni? Hát lehet. A felvezetéskor bedobott szarvaskolbász már alapból pavlovszerű nyálelválasztást indított be, a bacon és a hagyma pedig alapjaiban változtatta meg a r.k.-ról alkotott eddigi tudatomat. Abszolút kedvező hatással volt az idegrendszeremre továbbá a tojás állapota is, bár ez nem tűnik fontosnak, de valahogy pont olyan íze volt, amit a leginkább kedvelek. Negatívum, amiért nem adhatok maximum pontszámot, hogy a krumpli túl sok volt, nem kellett volna az az utolsó réteg, a kolbi meg kevés, de hát a jóból sosincs sok. Az adag épp egyszeri szedésre volt elég, de a séf a sajátjából kompenzálta a hiányérzetem, pluszpont! A fokhagymás öntet nem jött be, ne értsük félre, nagyon finom volt, de ennyi újítást a r.k.-nál egyszerre nem vesz be a gyomrom, egy szimpla tejföl jobban csúszott volna, de sajnos erre se adhatok mínuszt, mivel a séf bevalotta, a barátnője erőltette rá :)

Kati:

Hagymás és baconos rakottkrumplit még sosem ettem, nagyon finom volt az összhatás, én egy kicsit kevésnek tartottam benne a tojást, meg a kolbászt és soknak a krumpli mennyiséget, de Banygi erre úgyis rácáfol. :) Összességében tényleg kiváló volt.

FábiPeti

Király volt, Máténál nem lehetett tudni, hogy mire kell számítani. Engem megvett a szavaskolbász témával, nagyon jó volt az erős, füstös íze.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://moslekcsata.blog.hu/api/trackback/id/tr452687492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása